Reclama

Cum pot sterge un cont de pe MySpace?

+1 vot
165 vizualizari
Salutari la toata lumea. Cine ma poate ajuta sa sterg  un cont de pe MySpace?
Intrebare adresata de catalenya (130 puncte) Mar 13, 2015 in categoria Timp liber

1 Raspuns

0 voturi
 
Youtube – Reprezintă un exemplu de corectitudine şi amabilitate. Pe pagina cu profilul fiecărui utilizator află vizibil un link spre ştergerea contului. Într-un formular web este cerută parola şi indicarea motivului pentru retragerea contului.
 
Flickr – Cel mai simplu mod de ştergere: Mergeţi la Account >> Delete your Flickr Account.
 
del.icio.us – La fel o notă pozitivă: Cine doreşte să şteargă profilul său inclusiv toate site-urile sale favorite merge la Settings >> Delete account.
 
Last.fm – O simplă formalitate: De la opţiunea Settings >> Account ajungeţi la link-ul potrivit. Mai trebuie indicată parola şi calitatea de membru aparţine trecutului.
 
MySpace – La fel de uşor ca la serviciul anterior. Sunt necesare câteva click-uri, însă întreg procedeul de ştergere decurge vizibil şi intuitiv din pagina de opţiuni (Account-Settings >> Cancel Account). Veţi primi un email la adresa indicată în profil pentru a confirma dorinţă de retragere definitivă din comunitate.
 
Google Account – Ştergerea unui cont Google poate să provoace o anumită derută şi să consume timp preţios. În Google Mail nu veţi găsi niciunde un buton de ştergere. Explicaţia este simplă: link-ul necesar spre Google Account nu este afişat. Pagina de ajutor (Help) explică paşii ceruţi. Servicii ca Web History şi Google Mail se pot şterge separat, însă întregul cont poate fi şters pornind de aici.
 
Yahoo ID – Aşa-numitul cod Yahoo ID, de care utilizatorii au nevoie pentru a accesa Yahoo Answers nu este uşor de eliminat. Dacă citiţi cu foarte mare atenţie paginile de ajutor, descoperiţi răspunsul la How do I close my account?. Ultima parte a textului oferă în sfârşit link-ul dorit.
 
Digg – Este la modă urmărirea ultimelor noutăţi pe acest sit, însă ştergerea profilului se realizează doar prin contact direct cu dezvoltatorii lui.În FAQ scrie: You can request for your account removal by contacting support@digg.com. Probabil va trece ceva timp până veţi primi un răspuns.
 
Wikipedia – Pe Wikipedia numai un administrator are posibilitatea de a şterge un cont. Utilizatorul are doar alegerea suspendării contului său pentru o durată de timp, articolele scrise rămân valabile – ele pot fi doar nou redactate. Apelarea la un administrator nu este o soluţie ideală.
 
eBay – Este vorba de un caz special. Chiar dacă în FAQ este specificat că ştergerea unui cont se poate rezolva fără probleme prin scrierea unui email către administratori, contul utilizatorilor mai este păstrat încă 180 de zile pe server, cu tot cu profilurile personale.
Raspuns dat de mr.bum (1,070 puncte) Mar 13, 2015
...